Odda Sykehus

I går fikk jeg alt til å fungere på Kino Ekkje! Fant frem soveposen og lusket meg ut for å se «Ali». Det er veldig spesielt å se film på låven, men det var dessverre (riktig tante?) ikke en veldig speisell film. Den omhandler storhetstiden til Muhammad Ali. Vi får se Will Smith som gjør en god rolle som Ali. Noe uvant å se ham i en så seriøs rolle, men det duger. Jeg er ikke begeistret over sporten i det hele tatt, men har meg fasinere av flere boksefilmer som er laget. Blant dem kan jeg nevne «The Hurricane» og «Raging Bull». «Ali» klarer seg langt i fra så bra. Det blir ikke mer enn 5/10.

I dag har jeg vært i Odda Sykehus. Der har de tatt røntgen av skulderen, fingen og håndleddet mitt. Skulderen som jeg klarte å knerte i går så fin ut (får endelig beskjed i morgen), håndleddet burde fungere som normalt, mens fingen min var litt på humpenslunken. Håndleddet og fingen klarte jeg å lage litt trøbbel for da vi var i Trondhjem her forleden måned. Parkettakrobatikk er ikke alltid så nøye gjennomtenkt i de sene nattetimer. Men det var gøy å høre at kroppen min kommer til å fungere som normalt i løpet av noen uker. Det så ikke bra ut i går da jeg ikke klarte å ta av meg t-skjorten min. Tror jeg skal vente på litt mer snø neste gang jeg spenner på meg telemarkskiene!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.