Burton Custon 166

I går var det jogging i Røldal for første gang. Er ikke helt i joggeform for tiden, men det blir det ordning på nå! Jeg måtte ut en tur på låvekinoen i går og. Det er SÅ koselig der ute, jeg digger å se film der. Spanderte litt tid på «Spider-Man» som jeg ble positivt overrasket over. Det er kanskje en typisk block-buster, men den gjorde susen. God underholdning.. 6/10.
Hva har skjedd? Det må være omstendighetene som gjør det? At jeg skulle gi en slik film så bra hadde jeg aldri trodd! I kveld blir det «Ali G Indahouse»!

Nå er det dessverre uhyggelig mildt ute, og alt snøen ser ut til å forsvinne. Sitter mye å dagdrømmer om å komme meg opp i fjellet. Har jo fått nytt brett! Yeah, Burton Custom 166 skal bli min beste venn i vinter. Vi skal holde sammen i tykt og tynt.

Jeg er litt engstelig for tiden. Sitter mye her på kontoret og studerer, og har utviklet en stilling der jeg holder hendene på hodet. Når jeg til tider sitter uten lue mister jeg så usaklig mye hår. Har jeg lest gjennom to sider må jeg koste vekk store mengder hår fra boka. Hva skjer? Er dette normalt? Jeg trøster meg med at det er fordi jeg har så langt hår for tiden. Hadde jo ikke blitt det samme dersom jeg hadde kort hår! Vi satser på det..

Det er litt forandring i planene! Jeg har fått ny kunde, og skal i møte førstkommende tirsdag. Dette betyr at jeg sannsynligvis blir å se i gamlebyen på mandag. Blir da en stund, da jeg har en del bursdager og innflytningsfester jeg skal innom.
Apropos bursdager, så er det ikke veldig lenge til undertegnede skal feire sin. Håper alle har spart masse penger, for det er MYE jeg trenger. Ønskeliste kommer innen få dager!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.