Bukkenikkenei

«Å bukkenikkenei å snu oss om kring, og danse for deg med hopp og sprett og snu oss om kring. Å bukkenikkenei å snu oss om kring, gratulere!» Jo takk, det var hyggelig!

Temakvelden på lørdag var en stor suksess. Vi hadde det morsomt. Stikkordene er munnskyllevann, moonboots, Henning og Grunde. Jeg har vært så heldig å fått mange fine gaver. Eggkoker, Stiga Snowracer Classic Black Edition, blomster, tannbørste, diskokule, isskrape, skummende friske rogalendinger, pledd og søte bilder av søte jenter! Bilder fra kvelden kommer, men jeg glemte kameraet, så ikke før i morgen.

Fikk omsider sett «Ocean’s Eleven». Ettersom jeg verdsetter ran- og innbruddsfilmer høyt var dette en passende film for meg. Jeg digget den, og den kunne scoret veldig høyt dersom det ikke hadde vært for for mange hull i historien. 8/10!

Men! En utrolig god nyhet (kanskje). Ryktene har begynt å surre om åpning av skisenteret på lørdag! Oh My God! I’m goin’, that’s all I’m just sayin’. I’m fuckin’ goin’..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.