Stigacup

Gutt i 80-talls skidress og skihjelm

Her ser vi Ole Kristian i Stigauniform. Til tross for sitt frekke antrekk klarte han ikke å nå lenger enn innledende runder i lørdagen Stigacup. Henning, Marius, Eivind, Helene og Veronica har hatt en fin helg her i Røldal. Vi kom opp natt til lørdag. Lørdag gikk med til skikjøring og Stigacup. Siri Bøgild gikk helt til topps i jenteklassen og ble premiert med en «Stiga Snow Racer» på Hordatun, komponert av selveste Øyvind Botnen.

På søndag hadde Henning og meg en tur opp til varden. Vi brukte en god time opp, men tilogmed Henning synes det var verd det. Vi fikk nemlig kjørt litt pudder, og det var smoooth! Veronica og meg tok etterpå et oppfriskende bad i Røldalsvannet. Småkaldt.

Anders på rail med Stiga Snowracer

I dag har vi bygget terrengpark i Saudakrysset. Vi satte opp tre rails av forskjellig størrelse og form. Parken ble nøye testet med både alpinski, telemark, brett og Stiga Snow racer. Alt fungerte meget bra, helt til Fred skulle ta en backside boardslide. Dette endte med intense smerter i begge kne, og jeg ble satt ut av spill i 10 lange minutt. Det går bedre nå, men det dunker og hærjer fortsatt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.