En vanlig dag i Bergen

Javel gutter! Endelig liv i sidene her. Zahl og Anders har gjort en kanonjobb!

I Bergen går alt som det skal for en student i november måned. Bråvåknet av interntelefonen klokken halv åtte. En som lurte på om jeg skulle være med å spille fotball 23.november. Fint å være i god tid.
Har funnet et stilling i dusjen der jeg får vann på hele kroppen, selv om ryggen er en halvsirkel med radius 20cm.
For de som har sett arbeidspulten og stolen min, er det forståelig at intens studering går ut over helsa. Har forresten tenkt meg en tur til byen for å kjøpe badering. Etter to uker rett på stolen, og en uke med pute under, har halebeinet sagt i fra at rompebrettkjøring er uaktuellt i vinter.

Ellers er jeg enig med Zahl, kurver i rom og sånnt er ikke særlig motiverende.
Har for første gang i min skolekarriære opplevd at jeg ikke forstår en dritt. Glad matten er over på mandag.

Været her er strålende, 0 grader, rim i gresset og knallblå himmel! Tror faktisk det har vært «oppholdsbergensrekord» gjennom tidene denne høsten.

Lite å melde fra om her, men rapporter vil komme.
Bjørn Rune Bjørnsen, Bergen