Endelig ferdig med prosjekt

Grautlerer så mye med dagen Tommy. Håper du får en fin feiring der borte. Har prøvd å ringe deg noen ganger de siste ukene, men du er ikke lett å få tak i.

I dag ble vi endelig ferdig med prosjektet som vi har jobbet med hele semesteret. Det har tatt mye tid, men til gjengjeld slipper vi eksamen i det faget så jeg skal ikke klage.

Det har ikke skjedd særlig mye denne uken. Det har vært lange dager på skolen for å bli ferdig med prosjektet. Det har heller ikke blitt noe trening på meg de siste dagene på grunn av en strekk i høyrefoten som jeg fikk under squash-turneringen i helgen. Kom forresten på 7.plass noe som jeg er veldig fornøyd med.

I morgen blir det fest og kanskje en tur på byen. Har ikke festet på nesten en måned så jeg gleder meg til det.

Takk til anders og kristian som har gjort en kjempejobb.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».