Morgen rapport fra Helsingborg.

Må innrømme at det ikke alltid er like gøy å dukke opp på jobben. De har nemlig sperret adgangen til webmailen min her på jobb, så jeg får ikke sjekket min personlige mail i fremtiden. Ber alle som sender meg en personlig mail være tålmodig og ha forståelse for at jeg ikke kan gi noe svar før jeg er hjemme fra jobb.
Nok om det, nå må jeg forberede litt rollespill til nye ansatte her på Dell Support. Det sitter 4 håpefulle og venter på at jeg skal øse ut med all min kunnskap som gjør at Dell faktisk har den beste supporten for PC brukere sett i et globalt perspektiv.
Det er mye ansvar i denne jobben, og du kan banne på at jeg tar det seriøst.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.