Helgetur!!

Etter mye mas og tjas fra anders,har jeg bestemt meg for og reise opp igjen til rødal….
Har tror på en innholdsrik helg,med blant annet Ping og juvet som helt sikkert ikke har tenkt og spare på kruttet!Hørrer også rykter fra fortrolige kilder at det er endel BABES på gang oppe i røldal + fullbooket hotell.
Dette må jo bare bli bra =)

GOD HELG alle sammmen….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.