Oppdatering fra Helsingborg

God morgen, all kaskjerere! Livet i Helsingborg går bare en vei. Nå sitter jeg her med store smerter i begge lår, og brannsår både her og der. Som kjent er torsdagene satt av til innebandy (innehockey) her på Stream. Det er nå man ser hvor dårlig fysisk form man faktisk blir av å være profesjonell nørd. Alt har sin pris.
Det er ganske mildt i Helsingborg for tiden og nærmest vindstille. Synes synd på alle som sliter med snø og kulde. JEG HATER SNØ! æsj!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.