Jul i Helsingborg

Julehandelen er i full gang her i Helsingborg. Butikkene har begynt å pynte i vinduene, og Svensson går mann av huse for å bli ferdig med handelen til jul. Vi har selv allerede blitt ferdig med noen julegaver. Liker å være ute i god tid. Det verste jeg vet er å våkne opp på julaften av personer som vil ha meg med ut på julegave-shopping.
Fremdeles mildt og ingen snø. Med andre ord; vi har det perfekt her i idylliske Skåne.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.