240km i løpet av 7 dager gjennom Sahara. Kanskje en utfordring for Anders?

Festen på fredag var en suksess. Mye lettkledde folk (temaet var sommer) og heldigvis ingen ødeleggelser. Veggene her oppe er ikke veldig solide så vi har hatt et par uheldige episoder tidligere. Forrige gang var det jeg som fikk i oppdrag å fortelle sjefen at vi hadde ett hull i veggen på strørrelse med fremhjulet på en trehjulsykkel. Han tok det heldigvis med godt humør og sa han forstod at folk kunne finne på mye rart i fylla, men trehjulsykkelkonkurranse innendørs hadde han ikke hørt om før. Denne gangen gikk det heldigvis bra.

Ellers har dagen vært lite effektiv. Så et program på NRK i dag tidlig om verdens hardeste maraton. Løpet var hele 240km langt og gikk over 7 dager i Saharaørkenen. Det var imponerende å se hvor utholdene løperne var. Den ene dagen løp de 72km i sandstorm og flere av deltakerne var blinde da de kom i mål og fikk ikke synet tilbake før dagen etterpå. Da var de klar for ny etappe. Imponerende.

Eksamen nærmer seg med stormskritt. Bare to uker til jeg skal ha eksamen i hydromekanikk og jeg har ikke kontroll i det hele tatt. Resten av dagen går med til lesing og forhåpentligvis en treningsøkt i kveld.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».