Den Europæiske Union

Dansk statsborger,der er født i udlandet og aldri har boet i Danmark,taber sin danske indfødsret ved der fyldte 22 år.Dog kan det ved kongelig resolution tilades,at indfødsretten bevares.Såfremt den danske indfødsret ønskes bevaret,må ansøgning herom indgives genom en dansk diplomatisk eller konsulær repræsentation snarest efter det fyldte 21 år og sendest inden det fyldte 22 år….

For og sei det på godt norsk!!! Im inn! Og fårhåpentligvis farvel til alt som heter norsk førstegangstjeneste! wooohooo!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.