En herlig dag i Helsingborg

Endelig! Nå har jeg ventet siden 20. oktober på chippen til boxen, og i dag dukket den opp. Det er med stor glede at jeg nå får lov til å spille «backup» av alle mine spill. Nå går det bare en vei. Dette er en god sirkel som kommer til å bli meget vanskelig å komme ut av. Weeeeheee!!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.