Helsealarm i Skåne!

Panikken sprer seg her i idylliske Skåne. Hvor enn man snur seg er det store avisoppslag om den farlige Skånske «smörgås korven».

(VG følger krisen i Skåne)

Jeg som er midt oppe i krisesituasjonen forholder meg relativt rolig til de alvorlige tilstandene. 12 personer er foreløpig smittet, og det går rykter om at epidemien sprer seg med rekord hastighet over hele landet.
Svenske helsemyndigheter kommer med følgende oppfordring:

# Tvätta händarna efter toalett-besök

Jeg har tatt dette bokstavlig, og er nøye med å vaske hendene hver gang.

Turen hjem til Norge i julen er ytterst usikker, nå som grensene blir sperret med bevæpnet politi.

Kommer forhåpentligvis tilbake med flere oppdateringer i denne saken.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.