Tiden flyr her hos söta bror.

Innebandy har blitt morsomt igjen. Her har vi iallefall ikke en fanatisk kristen trener som prøver å frelse oss etter hver trening. Her finnes ikke regler. Her finnes ikke urettferdige dommere som viser en ut ved en hver sjangs. Her er det den sterkestes rett som gjelder. Her kan man slå fra seg med køllen opp til hakespissen.
Innebandy er morsomt!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.