tur/retur

Eg og marius var beinklar for røldal.Alt var tima og terettelagt.Men vi greide seff av allle mulig ting og sette oss på feil båt.Så vi endte opp på Finnøy tur retur stavanger.Før vo trasket avgårde til sandnes i håp om og slukke sorgene i et par halve kalde.Hadde en helt grei kveld med elisabeth og co som vi traff på banken.Koselig,men faen.!»!! koss går det an og ta feil ferge????Tanken kommer til og hjemsøke oss det neste halvåret!!!!Vi gikk glipp av en skikkelig babesfest+åpning av rødalstrekket! Big Deal….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.