Mageknipe

Jeg skal fortelle dere litt om hvordan min natt har vært. La meg i tolv-tiden og sov to korte timer. Våknet da av en intens mageknipe. Sto da opp, og fant meg bøtte som kunne ta hånd om et eventuelt oppkast. Det er svært sjelden jeg våkner slik, av at jeg er syk. Vurderte faktisk i natt av å finne meg en liten paracept, men slo heldigvis tanken fort i fra meg. Det hele endte heldigvis med at jeg klarte å falle i søvn igjen, og begynte å drømme. Nå begynner det interessante.. drømmen min. Alle vet vel hvor logisk alt virker i drømmeverden, man stiller aldri spørsmål ved irrasjonelle detaljer. Nattens drøm var ingen unntak. Jeg drømte at jeg tidligere på dagen SPISTE en cd-plate. Dette var selvfølgelig en helt naturlig gjenstand å spise, men faren med å spise cd-plater er dersom du ikke tygger dem grundig nok. Da skjer ca. det samme som med tacos.. de store delene skjærer seg nedover halsen, og kan resultere i mageknipe. Livsfarlig..
Nå visste jeg altså hvorfor jeg hadde smerter, og kunne da sove videre.

Åhh.. det var godt å få ut litt pisspreik, men nå er det lunch. Lurer på hva som står på menyen; Verbatim eller TDK?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.