Kort oppdatering

Lite som er verdt å fortelle om her i det siste. Har for det meste vært med på Lailas karamell kokeri, som kvalitets kontrollør.
Ellers er det Xbox for alle penger for tiden. Har satt inn 120GB og har så mye spill at jeg ikke vet hvordan jeg skal få tid til å teste alle.

Hej då!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.