Drependes effektiv!

Onsdag er den eneste dagen som jeg har fri fra jobb på ettermiddagen.Så jeg gikk skikkelig i tenkeboksen dagen før om hva jeg skulle bruke denne dagen til!Tenkte blant annet at jeg skulle gjøre et par ting med rusty,rydde rommet få lest litt til fagprøven,ol altså en:»Drependes effektiv dag for meg og være»
Men slik gikk det altså ikke.Første jeg gjorde når jeg kom hjem var og stikke ned på pcen for og sjekke www.kaskjer.com =).Etterpå fant jeg ut at jeg måtte ha meg en litt søvn siden jeg var sinnsykt på ettterskudd med søvn.Så jeg stilte kl på ringing kl 17.00(1 times blund),men slik gikk det altså ikke sto opp kl halv 9 og var klar for og sette på i bilen på vei til jobb!!! men oppdaget jo at lillesøsteren min som aldri er så tidlig oppe var våken.Med andre ord jeg fant fort ut at jeg bare hadde bommet et par timer=).Så jeg gikk ned på pcen Drependes effektiv som jeg er og laget et bilde i windows paint!
What a day!!!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.