I disse juletider…

Julen nærmer seg med stormskritt, og det begynner nesten å haste med julegaver. Igår fikk jeg et lys i julekalenderen og idag fikk jeg et fly. Disse tyskerne kan dette med sjokolade-julekalender. Det er ikke noe som bringer fram julestemningen like mye som den gode sjokoladen fra kalenderen.

God jul!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.