Julebord på sand!

Så var det duket for julebord på sand.The big boss hadde lagt lommeboken på bordet og slått til med egen båt (princess 55) og overnatting på det frekkeste hotellet sand har og by på.Skjedde ikke så mye galskap på dette julebordet,men det var et kjekt og sosialt julebord.Hadde forresten en liten krangel med en dame om at røldal var bedre plass en sauda(selv om jeg aldri har vært i sauda).Men jeg hadde jo hatt en del drikk og var litt for epplekjekk og la ut om røldal=)..
Og til tider var jeg temmelig irritert på denne damen som jeg aldri hadde truffet før.Og alt endte til slutt med at jeg ble invitert til og overnatte i kjelleren hennes.Og at jeg tilog med var godkjent svigersønn for hennes 14år gammle datter=) Frekt!Så hørrer det med til historien at jeg også fikk en slowdance med min kommende svigermor!Noe som gikk knirkefritt!Dagen etter (søndagen) traff jeg seff på sviger nede i frokosten(denne gang klink endru,men en smule fulesjuk)hun hilste på meg som at alt var som det skulle være og som vi hadde vært bestiser way back.Så dette avkrefter at det hun sa om sviger hvertfall ikke var noe fullesnakk(tror hverfall henning eller vil tro.. )Men nok om det..Jeg har hvertfall lagt inn aksjer opp i sauda!bra jobba madsen…Kan også legge til at hun trodde jeg var 21-22 så in your face elisabeth!Det der med 16 år var bare et 1gangstilfelle…

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.