Så var første eksamen unnagjort…

I dag har jeg hatt eksamen i hydromekanikk. Den første av tre eksamener. Det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet. Hydromekanikk er egentlig ikke så gale, men oppgavene var veldig vanskelige. I morgen skal jeg begynne å lese på teknologiledelsen til neste uke. Ellers er det ikke noe nytt å melde fra Trondheim.

Hustelefonen min er ødelagt så ring til mobilen hvis det skulle være noe.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».