Tålmodighet er en gave..

..som egner seg veldig godt dersom du sitter helt alene hos Bødda mens han går tur me Copper. I dag hadde jeg skriftlig eksamen i 3MX. Hvis jeg regner riktig er det 3,5 år siden jeg avla eksamen i 3MX på Sandnes videregående skole. Jeg fant ut at jeg ikke var blitt smartere på disse årene, så det gikk ikke så veldig bra.. vi får se. Skulle egentlig hjem i dag, men fikk plutselig veldig mye på jobben å gjøre, så jeg kommer til å være nerd store deler av helgen. Dessuten har det ikke snødd på over to uker, så forholdene stinker.

Ellers er jeg skuffet over å skrive to oppdateringer etter hverandre. Hva skjer med kaskjererene? I kveld skal Bødda, Henning og jeg på en liten babes-fest. Alle skal ta det helt rolig, Spiegel (som forøvrig er nydusjet) skal være med, så det blir labert med spillopper. God helg!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.