Rapport fra Helsingborg

Har vært lite å rapportere om de siste dagene, utenom nedskjæringene på jobben. Trolig mister 45 personer jobben, nesten halvparten av alle ansatte. Tvilsomt at det går utover meg, men Laila sitter ikke i en veldig idéell situasjon. Håper bare at hun får beholde den i 3 måneder til så kan hun ta ut mamma-permisjon.

Ellers har jeg fått kjenne bevegelser inne i magen til Laila for første gang :) Den begynte å sparke mens vi lå og så på American Beauty på Kanal5. Det var tøft. Blir nok mer sånn fremover. Dere får bare sette igang, grabbar! :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.