kick or die!

I dag hadde vi siste innendørs fotballtrening i år.Jeg greide visst dra på meg en liten søt blåveis,men det hører jo med til gamet!Ellers kan jeg si at neste innendørstrening er 6 januar 2003.Så alle som er klar for en fight,må bare møte opp=)
Ellers så har meg og anders skrytt om at vi er de perfekte nisser for 7åringer,så visst alt går etter planen stiller vi hos elisabeth i full utrustning i morgen og holder et show de sent vil glemme=).Men så må dere huske på at det er en henning i denne gjengen,som er stor i ord liten på jord…så helt sikkert er det jo ikke.Kan feks dukke opp en dødelig sykdom så han i sengen hele tirsdagen.

Har forresten ikke oppdatert helgen,men det er det jo ingen som har.Så jeg gidder ikke stresse med en lang historie.
Kort oppsumert så var det en helt grei helg!

Kan legge til at for tiden er jeg Out of cash.Så utrykket: «Big deal» er lagt på hyllen på ubestemt tid.Hadde 50 000 på bok i slutten av august.Nå sitter jeg igjen med 10 000 totalt som jeg skal handle julegaver for og finansiere en alpetur med anders og ole kristian.Men viss jeg blir skikkelig ille ute på pengefronten,så tar jeg bare en spansk 1 og sier at jeg er blitt syk eller noe.Selv om den begynner og bli oppbrukt =)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.