Referat fra Trondheim

Det har vært dårlig med oppdatering i det siste og det kommer sannsynligvis ikke til å bli mye de neste dagene heller. Det fordi det er svært lite som skjer. Nå har jeg én eksamen igjen, det er matte 4 og den skal jeg ha om 10 dager. Jeg har allerede et fag som jeg må ta opp igjen fra forrige semester så jeg vil helst ikke ha flere.

Hadde eksamen i Teknologiledelse i dag. Det gikk ikke spesielt bra, hadde følelsen av at jeg fylte ut en tippekupong. Men det kan jo gå begge veier så jeg håper på det beste. Etter eksamen dro jeg inn til byen for å se på branntomta. Det var ikke noe fint syn. Et helt kvartal er ødelagt og Ricks og News er totalt utbrent. For de som ikke vet hva Ricks og News var så var det to veldig populære utesteder. Tommy, Kristian og jeg satt der og så landskamp da de var på besøk i høst, og Tommy har vært der et par ganger tidligere. Husker han var spesielt begeistret for «grotten» på Ricks og Frihetsgudinnen på News. Frihetsgudinnen ved inngangen til News er faktisk det eneste som er igjen. Hun står der som om ingenting har skjedd.

Referat fra helgen: Var på skolen og leste. Trente på fredag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».