Dreams can come true, it can happen to you…….

Vel vel må jo se og få lagt inn et innlegg, og ka ti e vel bedre en i dag?! Dagen etter den beste dagen i mitt liv :) Stemme det, i går fikk jeg, Victoria og 23000 andre ihuga fans den store æren av og se Mr Dave Matthews, og hans Band «Dave Matthews Band Live @ St Petes Forum i Tampa. Og di som kjenner Tommy gutt forstår nok hvorfor jeg er helt i hundre i dag :) Det er det råeste jeg noen gang har sitt det var bare helt vilt fy faen ass. Full udate kommer soon det tar litt tid og skrive va som har skjedd her di siste 10 ukene. Savner dere alle sammen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.