iPod

Kjøpte meg bærbar MP3 spiller her om dagen og det er å anbefale på det varmeste! iPod 10 GB (sånn sigga 2500 sanga) er topp! Endelig koser jeg meg på lesesalen med musikk og livet har brått fått en mening.

Ellers må jeg nevne at jeg rotet bort en billett til Malaysia i dag vert 8000 kr. Heldigvis fant jeg den igjen senere og hjertet roet seg. Cluet var at jeg passet på billetten for ei jente i klassen og hun ble mildt sagt veldig lei seg når jeg hadde mistet den. Er jo forståelig det! Aldri la meg passe på saker for dere, så er det sagt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.