Deadlines og andre murmeldyr

Nå går klokken mot midnatt og jeg sitter på kontoret med en deadline til i morgen. Skriver litt i dag, for i morgen kommer jeg til å være stresset. På en skala fra 1-11 kommer jeg til å ligge på en sterk 12-er hele morgendagen. Kjekt å se at samtlige kaskjerere er mer eller mindre aktive! Vi har liksom kommet i mål! Nå er det bare å få bygget det videre ut (forbedre nettsiden, skaffe oss bildekor, t-shirts, komme på tv2, få fanclub, få litt reklame(?) og utvide konseptet. Alle forslag mottas med takk (design, struktur og funksjonalitet)
I morgen drar Kalle, Hein, Henning (forbeholdt at han er frisk) og meg til Røldal. Grunnet hormonelle endringer kommer vi med stor sannsynlighet til å bruke posthuset som overnattingslokale. Det skal bli godt å dra hjem, jeg har ikke sett snø på snart tre uker. Men.. NÅ må jeg få opp effektiviteten med et par tusen prosent.. forresten noen som har et godt kjerringråd mot ineffektivitet? *puste*

God natt!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.