Hodeplagg og innebandy

Laila har tvunget meg til å gå med hodeplagg i kulden. Det er bitende kaldt, og jeg er nesten litt glad for at jeg slipper å stå og skrape is av bilvinduene. Igår bakte Camilla og Laila pepperkaker, mens jeg og Marius satt og spilte Colin McRae 3.

Idag er det «på an igjen» med innebandy. Blir kaldt på vei hjem med vått hår i denne kulden.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.