En morsom helg i Røldal. 80% av tiden bestod av latter.

Kalle (aka Tuborg, aka «Psssh»), Hein (aka Gullik), Spiegel, Henning (aka «sol og pudder») og meg dro opp fredag kveld. Vi lo for det meste.. Vi booket inn på Posthuset, og jeg må bare si at det var supert å være tilbake. Har SÅ mange minner fra Posthuset i vinter. På lørdag våknet vi tidlig, uthvilte og superklar for en dag i bakken. Til tross for at det ikke har kommet snø på tre uker klart vi å kose oss. Hein så Ari Behn, og ble sammen med ei søt jente. Henning så babes. Kalle så juleøl. Jeg så Willow, som har vært så heldig å fått seg dame.
Vi traff Jon (aka s0n, aka Sonnyboy) sammen med tre venner. To av vennene klart å få vondt i viljen og dro hjem. Jon og Linda (aka Babes) ble igjen, og vi inviterte dem ned i Posthuset. Der koste de seg fryktelig masse. Linda har rassert for 60000, og stjal julepynt på Hordatun. Jon ble spylt av en full Robert med brannslange. Vi lo litt til. Heheh, jeg ler fortsatt. Bilder kommer siden.. Hehehe..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.