Frozt

Morsom helg. På fredag var jeg så heldig å få være med på Shellfest på Tou bryggeri. Alltid like morsomt. Suksessen fortsatte på lørdag da vi var i dobbel 18-årsdag på den nye, ultrahippe uteplassen «Frozt» i Sandnes. Da vi forlot lokalet i ni-tiden var det to mennesker igjen (utenom besetningen). Tror de har gravd sin egen grav.. Har også klart å få med meg en kurderbursdag (svært hyggelige mennesker!) Har også klart å få se et par-tre filmer i løpet av den siste uken.
«Minority Report» var meget imponerende. Er normalt ikke så veldig glad i fremtidsvisjoner, men dette var finfint! Var spent på hvordan paradokset; hvordan man kan forutse et mord som blir stoppet, ble løst. Forklaringen var mer enn godkjent. 2 timer og 40 min var ingenting.. 9/10!
«Smilet i Øyet» er en kinodokumentar om tre jenter og en mors opplevelse av ravemiljøet i Oslo. Filmatisk en billig, men veldig direkte film. Den får sagt det den skal si, men desverre på en veldig tradisjonell måte. Den gav meg ikke noe nytt, selv om budskapet er viktig. Skal du få skrekken av dop, se heller «Requiem for a Dream» (uten sammenligning forøvrig). Det blir en 2/10..
I går så vi «I Am Dina». Et samarbeid mellom Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Frankrike burde vært interessant. Etter strålende kritikker var jeg spent. Det var en fin film. Ingenting å si på det. Mye variert skuespill (for det meste veldig positivt), og en godt fortalt historie. Men det var det hele. Historien var ikke fengende nok for meg, og jeg endet til slutt på en 6/10.

Etter noen anbefalinger kjøpte jeg «Paperboys – No Cure for Life». Tror det skal ta meg litt tid før jeg begynner å like denne, men tenkte jeg måtte gi gutta en sjanse. Alis anbefalte dem tross alt..

Begynner å bli frisk nå, men er ikke helt 100%. I dag skal jeg på fire timer spinn, så jeg syns godt jeg kunne blitt frisk i en fart! Det var iallefall ikke legionella (som hypokonderen far fryktet).

Til helgen blir det farvelfest hos Tommy. Noen har forlatt gamlebyen, andre er på flyttefot *host*. Tommy tar en kortvissit på 15 måneder over dammen neste onsdag. Når det gjelder meg er forholdene litt usikre da Spiegel er på autokrankenhaus (situasjonen er ennå litt kritisk). Men nå må jeg komme meg vekk snart!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.