Siste oppdatering før jul fra Helsingborg. Lite stress i førjulstia

her i helsingborG er det rimelig avslappende tilstander nå før jul. selvfølgelig er alle butikker kjåka fulle med fOlk, men julestressen er ikke som jeg er vant meD. mulig at det er for tidlig å analysere dette nå, det er jo tross alt 5 dager igJen til julaften.

vi kommer hjem ca ved midnatt på fredag, og regner med at folk stiller opp på sola flyplass med jUbel og bLomster.

GOD JUL!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.