Two towers på Søndag kl 21.00

Alle som vil være med på Kino på søndag ta og gi beskjed senest fredag.Siden alle biletter må kjøpes.Så kjøper jeg x antall biletter.De som er bankers til nå er:Myself,bødda,elvis,zali,anders og elisabeth.Men det er plass til mange flere.Så tar vi noen pils etter filmen..Blir konge dette her!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Henning Madsen

Kongen av alle luftslott. Mannen med baller i luften og dusinvis av planer. I dette hodet skjer det mangt. Plutselig blir han dansk, av og til skal han bli fallskjermjeger, men han ender for det meste opp i kontorstolen med "Fire in the hole!" skrikende ut av høyttalerne. Alt sett under ett, er Henning en overkommelig venn. Humørsvingningene sine takler han med en viss respekt. På topp er det ingen som kan måle seg denne gutten. Det ender da ofte i morsomme påfunn, god festånd, ekstrem hygge og faenskap. Sånn liker vi Dansken.