Grynt

Litt fyllesjuk i dag. Hadde siste eksamen i går og feirte det tilstrekkelig. Havnet nesten i slosskamp med en som sa han var bestevennen til Roger Stokka. Håper ikke det er sant. For min egen del. Senere i dag er det fly hjem og det blir koselig og se alle dere sexy gutter igjen!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.