Seasons Greetings from Florida……….

Nå vil jeg hjem det blir ikke helt det samme uten pinnekjøtt og gløgg. Her er det ca 21 grader og sol så skal det liksom være Julaften hmmm stemmer ikke helt dette. Men ellers er alt bare helt konge :) Forsatt mye festing. Og til Anders neste gang du ser Annelin kan du si 160 ;) .Tenkte bare jeg skulle ønske dere alle en riktig god jul og ikke mist et godt nytt år. Savner dere hele gjengen. Ønsker noen å få fatt i meg er jeg hjemme i hele morgen :) America online er her på nyåret :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.