2003 nærmer seg…

Alternativet til de som ikke vil opp i fjellet på nyttår er klart. Ser ut til at vi blir 7 (kanskje 8) stk på kalkun-middag nede i sivilisasjonen. Zahl, bugi, kissa, henning, morten, meg og laila (kanskje ida) deler på kalkun-regningen. Forstår at de andre heller reiser opp til røldal eller har andre planer. Det viktigste er at vi alle blir fornøyde med feiringen vår.
Vil også benytte anledningen til å ønske alle andre et godt nyttår, og takker for det gamle.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.