En trävlig semester i Norge

Juleferien er snart forbi. Vi reiser ned til hverdagen i Helsingborg på søndag kl 1210. Må si at jeg synes denne nyttårsfeiringen har vært en av de bedre. Tror det må være første gang at alle har klart å oppføre seg uten å lage bråk. Det setter alltid husverten pris på. Utenom meg som klarte å søle talg på halve veggen til Marit og Arnt Egil. Sorry! Mulig at overgangen fra Bjørnsen til Gramstad kom for brått på.
Takk til alle foreldre som gjorde kvelden komplett!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.