Svar på tiltale!

Noen har skrevet lite på kaskjer i det siste. De burde skamme seg. Her er en av dem..

Nå har jeg kommet meg tilbake til Trondheim etter et par uker hjemme i Sandnes. Har vært topp! Høydepunktene har nok vært romjulen i Røldal. Krangling med ferje-mannskap og Elisabeths «Du, du rule -synging» er allerede legendarisk. 4.dagsfest på grendahuset var harry til de grader. Men det er jo i Røldal. Herregud. Da er det jo obligatorisk.

Her i Trondheim er det mer eller mindre ikke snø; til min store fortvilelse (men sikkert til Zahls store begeistring :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.