Tilbake i Trondheim

Jeg ankom Værnes for ca. to timer siden og må si jeg er veldig skuffet over været. Det er plussgrader, det regner og nesten alt snøen er borte, akkurat som hjemme.

Det har vært en veldig fin juleferie. Kjekt å være hjemme hos familie og venner. Selv om jeg har jobbet mye så føler jeg at jeg har hatt en avslappende ferie. Føler meg ganske klar for et nytt semester.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».