Rolig start..

Det har vært en rolig start på semesteret. Vi har hatt noen forelesninger og fått en liten smakebit på fagene, men ikke kommet skikkelig i gang enda. Øvinger og sånn starter i neste uke. Det er alltid en del praktiske ting som må ordnes i begynnelsen av et semester som f.eks å betale semesteravgift, hente studielånet, finne ut hvor og når jeg skal ha forelesninger og kjøpe bøker. Da er det greit at den første uka er litt laber.

For min del tror jeg dette semesteret blir litt mer stress enn det var i høst. I fjor vår strøk jeg i statistikk så jeg har bestemt meg for å følge forelesningene i det faget slik at jeg forhåpentligvis ikke stryker en gang til.

Vi på bygg har fått en del nye lokaler. De av dere som er kjent her oppe vet sikkert hvor Lerkendalsbygget er. Der har de bygget på en ekstra etasje som vi skal bruke. Der er det datasaler, lesesaler og grupperom.

Nå skal jeg prøve å få litt orden på rommet mitt og i kveld blir det trening. Kjenner på kroppen at det er en stund siden sist.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».