Appelsiner er bedre enn klementiner..

I dag har jeg hatt fri fra skolen så Marius, Hein Åge og jeg benyttet anledningen til å ta en tur i Pirbadet. Det var ikke så gøy som det pleier å være. 100m-sklien var stengt og da var jo halve morroa borte. I tillegg var det veldig mye folk og det var tydelig at de sparte på strømmen. Det var nemlig kaldere enn det har vært tidligere. Vi måtte ta jevnlige turer i badstuen for å varme oss opp.

Jeg har også kjøpt to nye cd-er i dag, Dead Kennedys og Muse.

Til slutt vil jeg bare si at appelsiner er mye bedre enn klementiner. De fleste syns kanskje at det er litt mer arbeid å spise appelsiner fordi de er litt vanskeligere å skrelle. Da har jeg et tips som jeg lærte av mormor for mange år siden. Du lar appelsinen ligge 5-10 min i varmt vann før du skreller den. Da vil du oppdage at skrellet løsner lett som bare det. Men den må ikke ligge for lenge slik at den blir varm. Jeg oppfordere alle til å kjøpe appelsiner, de er veldig gode på denne tiden av året.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».