Menneskenes liv og historie

For å forstå hvorfor verden er slik den er må man vite hva som har skjedd tidligere. Derfor er historie viktig. Flere ganger har pappa sagt at jeg bør lese en serie med bøker som heter Menneskenes liv og historie. Det er en serie som består av 22 bøker (ca.70cm i bredde). Bøkene har hatt fast plass hjemme i bokhylla i årevis og tanken på å starte å lese dem kan være ganske avskrekkende. Selv sier pappa at han har lest alle bøkene minst to ganger. Og siden jeg flere ganger har latt meg imponere av pappas kunnskaper om alt mulig, så har jeg nå bestemt meg for å lese dem jeg og. Har til nå lest 55 sider i bok én (startet i går). Aner ikke hvor lang tid jeg kommer til å bruke.

Så vil jeg takke Statens Vegvesen for at de sponser pensumlitteraturen i faget Veg, jernbane og miljø. Bruker ganske mye penger på bøker hvert semester så dette like vi. Mange takk. (De har kanskje en liten baktanke med det, men det er helt greit så lenge de betaler.)

Kissa: Fjellskoene er helt konge. Jeg har brukt dem hver dag denne uka. De er de eneste skoene jeg har som holder meg tørr på beina når jeg vasser frem og tilbake til skolen i slaps og vann. De er skamgode å gå i.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».