Vel var vel på tide med et nytt innlegg. Har skjedd mye siden sist……………..

Først må jeg nevene at jeg har sitt Jackass LIVE og det var helt vilt alle utenom Johnny Tok turen til Orlando for og drive me syge sunt som vise personer prøver og utføre på et vist amatørt nivå?!?! Hvem kan det være ? Nei det var «Jackass Don´t Try This At Home Tour» Det var masse syke ting pluss masse nakne kropper som hev undertøyet sitt opp til Steve O som stifftet det fint til Kroppen sin hehehe faen det var bra. Så har jeg faktisk startet egen Jackass klubb her nede der vi faktisk er flere jenter/damer en vi er gutter og motoet vårt er Run Jump and Survive. Bilder kommer så fort soom mulig… Sorry for no update det er masse som skjer jeg skal flytte inn i ny leilighet og det blir litt mye jobbing og jeg venter enda på Bredband som jeg ikke får før jeg er ferdig flyttet…. Savner derre mer og mer faen sko hatt meg en snar tur home snart……….:(

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Tommy

Alltid med på alt. Sier aldri nei, og hvis det skulle skje er det pga. personlig konkurs. Teknologinerd som sverger til Sony og Apple. Den stolte eier av "Bulå", gjengens hangout. Favoritthobby er ølbonging, og rekorden på 0.8 sekund nevner han med æren i behold.