Har vært en rolig helg.

I går var vi en liten tur på byen. Hein Åge, Marius, Magnus og jeg møtes på Ludvig der vi diskuterte rundkjøringsregler og cubanske sigarer. Kvelden avsluttet vi med en Southern Comfort på Brukbar. En hyggelig kveld.

I går fikk jeg tilbud om å være med på skitur i dag. Jeg var veldig skeptisk og takket nei med tanke på at det har vært plussgrader og regnet nesten hver dag hele uken. Det angrer jeg på nå for det hadde sikkert vært veldig gøy. Ola: Jeg skal være med neste gang.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».