En fars ansvar….

Hjemmesiden til Malin er ferdig. Den er enkel, og det ligger ganske lite oppe der foreløpig. Det er ikke så enkelt å ta bilder og film når hun bare ligger inne i magen til Laila. Det kommer flere oppdateringer etterhvert. Håper ikke at jeg må lage en ny side hvis hun plutselig bestemmer seg for å bli en Teodor :)

Ellers lite som skjer. Derav den dårlige oppdateringen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.