Jeg kan gå igjen!!!!

På mandag var Marius og jeg og trente. Vi hadde avtalt en time med instruktør som skulle hjelpe oss med å sette opp treningsprogram og gi oss litt råd og veiledning. Samme kvelden trente vi blant annet beina. Dagen etter var alt fint, jeg spaserte til og fra skolen og hadde ingen problemer. Men så kom onsdagen. Jeg ble så ufattelig stiv og støl i lårene at jeg hadde store problemer med å bevege meg. Jeg klarte ikke å strekke ut beina og da blir gangen ganske rar og komplisert, spesielt i trapper. Ingen hyggelig opplevelse. Nå er alt så meget bedre.

Været her oppe er akkurat sånn som jeg liker det, snø og et par minusgrader. Håper det varer.

Historieprosjektet mitt går forholdsvis bra. Jeg er nesten ferdig med å lese om egypterne. Det er ganske mye fakta så det er mye jeg ikke husker. Men et par ting jeg kan nevne i farten er at utro kvinner ble straffet ved at nesen deres ble skåret av og egypterne så på det som en ære å bli spist av krokodiller. Ganske spesielt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Morten

– For meg er bedrageri en hobby Siden i sommer har Morten Johnsen (24) lekt katt og mus med politiet. Johnsen sier at han har omkring 500 bedragerier bak seg og at flesteparten av operasjonene har blitt styrt fra Stavanger. Opplegget har vært enkelt. Hjemme hos en kamerat i Østre Bydel i Stavanger har Morten Johnsen tatt kontakt med et utenbys trykkeri. Av disse har han bestilt 20 000 brevark med logo på. Logoene det er snakk om er enten Shell, Statoil eller Johnsens egen greie: «Embasy of the Russian federation».