Alt vel!

Trondheim er en deilig by akkurat nå. Været er et helvete, men pilsen er kald og stabil. Har nå vært i Trondheim ca tre uker og har det sehr gut.

For en uke siden var «det gule hus» på tur i Vassfjellet. Jeg trynte selvfølgelig mye, mens Børge tog 360 iron cross med behagelig kontroll.

Ellers er det ingenting dramatisk å rapportere om; alle de jeg kjenner lever og ingen har dødd. Planlegger kanskje å studere i Tyskland neste år. Wiener und Bier macht Lebensraum!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.