Endelig torsdag…..

Det betyr at det snart er helg, men først er det innebandyen som står for tur. Jeg begynner å bli i skremmende bra form nå. Kondisjon som en antilope, og finslepen teknikk. Nå skulle Hausken ha sett meg :). Lurer forresten på hvordan det går med vår gamle innebandy-trener og småguttene hans. Gi lyd hvis noen vet.

Kissa og Bødda: Det blir drevent her om et par uker. Jeg tror fremdeles ikke på at dere kommer før jeg ser at dere er her. Laila anbefalte meg å ta dere med på «fräcka fredag» på Cantina Nightclub. Det er opp til dere. Jeg er jo ikke så interessert i sånt. På lørdagen får vi ture fram og tilbake til Danmark, å sitte i baren på båten. Koster 40 SEK for å reise fram og tilbake så mye vi vil :)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Kenneth

Kenneth er den voksne i gjengen. Han har vokst fra barnslige påfunn, og stiftet familie i Helsingborg. På dagene jobber han som it tekniker/konsulent. Når Kenneth en sjelden gang blir sint, gnisser han tennene. Kenneths mest kjente og egenkomponerte lyd er "ktsj". Den lyden kan komme når du minst aner det. Han er en bra lytter, men snakker bare hvis det er höyst nödvendig. Han ser halvskummel ut, men skinnet kan bedra. De som kommer innpå denne mannen, sier han er snill som et lam.