Det snør, det snør.. ja det er det det gjør!

Denne helgen har det bøttet ned her i Røldal. Stort snøfall betyr dårlig sikt. Muligheten for snøorm har også vært tilstede, så det har ikke vært så hardcore. Har vært på tur med Are, Morten og Elisabeth (babeså til Are). Temptation Valley har spilt oss et lite puss, det har ikke skjedd noe temptation. Blir det dobbelt opp neste helg kanskje? For min del har det vært en rolig helg. Jeg har satt ny Røldalsk rekord i tedrikking. I går kveld satte jeg til livs 23 kopper (noen med «Blåbærkiss», noen med Marshmallows og noen med krem). Den gamle rekorden var 4. Bilder kommer nok i kveld/morgen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.